om workshoppen

Sådan arbejder jeg hos jer

præsentationsteknik til PowerPoint

præsentationsteknik til PowerPoint

Som performance coach kommer jeg ud til din virksomhed eller på en location og underviser i præsentationsteknik til PowerPoint. Det er en workshop over en eller to dage afhængig af, hvad du ønsker hjælp til.

Du kan også booke individuelle performance sessioner hos mig.

Når jeg arbejder med præsentationsteknik har jeg fokus på den enkelte deltagers udviklings punkter. Det foregår dels som fælles undervisning og dels som en personlig coaching, hvor hver enkelt deltager bliver coachet 1-1 af mig. I coaching delen vil den enkelte deltager lave sin egen korte præsentation med resten af gruppen som fokusgruppe.

Hver deltager får 3 pointers af mig som redskaber til at forbedre sin egen præsentation, og får mulighed for at afprøve redskaberne med det samme foran fokusgruppen.

Fordelen ved denne metode er, at hver deltager får en uvurderlig positiv og empatisk feedback fra fokusgruppen. Denne feedback-øvelse er både styrkende for teamet og særdeles virksom for den enkelte deltager. Samtidig vil man som del af fokusgruppen opleve, hvor stor en forskel en lille forandring kan gøre. Og den erfaring inddrages i deltagernes egen session.

Da den personlige coaching del foregår i plenum, har jeg stor fokus på at etablere et rum, hvor alle kan føle sig helt trygge, hvilket er vigtigt for at kunne eksperimentere med sit eget udtryk.

Book et møde med Kirsten, og hør hvordan hun kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed. 

præsentationsteknik Kirsten performance coach

oplev præsentationsteknik, der virker - lige med det samme