hvad siger mine kunder?

udtalelser fra mine kunder

Historier fra voksne, teenageres og par som fortæller om deres udfordringer og hvordan de er kommet godt igennem dem. Samt referencer fra virksomheder, som jeg hjulpet med præsentationsteknik. 

Tag et kig på siden før du beslutter, om et samtaleforløb eller præsentationsteknik er noget for dig eller jer.


Inden jeg kontaktede Kirsten manglede jeg overskud og glæde, havde stor vrede jeg ikke kunne finde en årsag til. Vreden fyldte næsten dagligt og det manglende overskud smittede af på alt i hverdagen. Så der var for få gode dage, for få grin og smil og langt i mellem dem. Og jeg var uforstående overfor, hvorfor jeg var vred på verden.

Gennem forløbet hos Kirsten har jeg opnået forståelse af min egen situation og hvor vreden og det manglende overskud kommer fra. Det har betydet meget for mig at forstå hvorfor jeg føler som jeg føler, at følelser ikke er forkerte og at adskille følelser fx selvværd/selvtillid, offerroller mm.

Også hvad der gør at jeg ikke har tillid til mine medmennesker samt at ting jeg har oplevet ikke har været okay og at jeg ikke bare “skulle tage mig samme og lade være med at tude”.

Nu ved jeg, at det alligevel ikke er mig, der er noget galt med, at det er forkert at jeg ikke er og var værd at hjælpe og passe på.

Jeg tænker at min livskvalitet kan blive bedre, og jeg nu har redskaber til aktivt at tage et valg om at være anderledes end jeg har lært at være og ændre min verden og mit livssyn – også selvom det ikke bliver en let vej at gå. Men skulle jeg gå i stå vil jeg få hjælp igen. 

Kirsten holder sig ikke tilbage og er ikke bange for at sige tingene som de er – om man kunne blive stødt eller ej. Det værdsætter jeg højt. Altså sandheden. At du siger mig imod og prøver at se ting jeg fortæller fra andre perspektiver. 

Du holder fast i og sætter dagsorden ud fra de emner jeg kommer med, vender tilbage til dem og runder emner af.

Vi afsluttede altid med “hvad fik du med som det vigtigste for i dag”, og jeg oplever at det er det man går ud af døren med. 

Jeg har haft meget gode erfaringer med at gå hos dig. Jeg har tidligere gået andre steder, både til psykoterapi og ved psykologer, men uden væsentligt udbytte.

Mia, 34år

_____________________________________________________________________________________________

 

Da jeg kom var det som om, alt var for meget. Jeg var der kun for andre og ikke for mig selv. Det gik ikke fremad og jeg vidste ikke, hvad det var, jeg ville.

Min livssituation i sig selv er ikke anderledes nu end den har været. Men mit syn og mit perspektiv på den er meget forskellig. Og uden selvmedlidenhed. ”Det er det jeg må gøre nu. Så vil situationen ændre sig igen.”

En afgørende indsigt var, at situationen jeg var i, også havde udviklet sig på grund af nogen beslutninger jeg have taget. Og at de har været gode, værdibaserede og modige beslutninger, som jeg kan være stolt af. Du har værdsat mig for det.

Jeg tror på, at jeg kan klare udfordringer nu, selvom det kræver vedholdenhed og ”hang-in-there”. At livssituationen vil forandre og forbedre sig igen.

Du har mødt mig med respekt og tog min situation alvorligt. Du har lyttet og var opmuntrende og værdsættende. Og du har evnen til at stille rigtig skarpe spørgsmål som får en til at tænke, reflektere og opleve situationen på en anden måde. (”Ja, man kan faktisk godt se på det på en ny måde”).

Jeg vil helt klar anbefale dig til alle, der oplever at livet er for hårdt og for stor en mundfuld.

Sven, 53 år

_____________________________________________________________________________________________

Jeg kontaktede Kirsten idet jeg pludselig var blevet i tvivl om jeg var det rigtige sted i mit liv på trods af mand, børn og hus – og stillede mig selv spørgsmålet ‘var det det?’
Efter vi har fået børn var jeg ‘bare’ blevet mor, og følte ligesom ikke, at jeg havde så meget andet at byde på, og blev i tvivl om min mand var den rette for mig. Tankerne fyldte meget i mig, og jeg gik rundt med en stor nervøsitet for, at komme frem til konklusionen, at jeg befandt mig et forkert sted.

Efter mine samtaler med Kirsten har jeg fået et helt andet syn på mig selv og mit forhold til min mand. Jeg startede hos Kirsten for at få klarhed om min mand og jeg var rigtige for hinanden og sluttede mit forløb med et meget større ro, selvindsigt og klarhed over, alle de punkter jeg kan arbejde med mig selv.
Min tvivl omkring mit forhold til min mand, skyldtes en skævvridning i vores maskuline/feminine forhold. Kirsten har har udfordret mit syn på livet – hvilket virkelig har flyttet mig. Kirstens udtryk ‘ret eller kærlighed’ vil sidde i mit baghoved altid, og hjælpe mig til at træffe valg, der vil gøre mig til en bedre person og en bedre kone for min mand. Før i tiden har jeg bare anset mine meninger og handlinger som værende korrekte, og haft lidt ideen om, at sådan er jeg. Men nu har jeg fået så mange redskaber til at arbejde med mig selv og arbejde med min relation til min mand. Jeg har lært at være mere nysgerrig på min mand og hans måde at anskue livet.

Kristen har en fantastisk ro omkring sig, og er samtidig meget dygtig til at fange alle de små ting man siger. Kirstens er meget fagligt dygtig, og hun har mange gode redskaber man kan arbejde med og hun udfordrer også ens måde at anskue livet på – hvilket er virkelig rart. Vi er så gode til at passe på vores biler og sender dem troligt til syn for at de kan holde så længe som muligt. Men vi glemmer os selv, hvilket må være det allervigtigste her i livet. Den tjeneste burde man gøre sig selv, for det er virkelig givende.

Julie, 32 år

_____________________________________________________________________________________________

Da jeg kontaktede Kirsten havde det rigtig dårligt. Lægen konstaterer mindre depression, fordi jeg mistede min far den 31/12-16. Jeg er meget berørt af det, og min hverdag hang overhovedet ikke sammen.

Det har været rart at snakke med en fremmed/professionel, fordi jeg har fået mulighed for at åbne mig op på en ny måde. Du har fået tingene til at hænge sammen igen, og har eksempelvis kunne forklare mig, hvorfor jeg har drømt om min døde far, som jeg har drømt. Jeg kunne få nogle rigtig slemme rysteture, både ud af det blå og i forbindelse med at jeg var ked af det. Da forklarede du mig hvordan jeg skulle håndtere det, og det var et meget håndterbart redskab, der hjalp mig meget.

Jeg kan fungere nu iblandt andre mennesker. Før jeg begyndte mit forløb hos dig, kunne jeg kun være derhjemme eller sammen med mine aller tætteste. Jeg er stadig ked af det nu – det er ikke gået væk – men jeg kan nu se “lys for enden af tunnelen”, og føler det går den rigtige vej.
Fremadrettet vil jeg tage én dag af gangen, fokusere på det positive jeg har lige nu.

Jeg er meget imponeret og benovet over måden, du aldrig har sagt til mig, hvad jeg skulle gøre – men du har alligevel formået at ændre min tankegang omkring nogle ting, så jeg har gjort de ting, der var gode for mig alligevel, men på en måde hvor jeg selv er kommet frem til det – med lidt kyndig vejledning og samtale.

Eksempelvis, da jeg qua min sorg begyndte at glemme. Herom har vi en samtale, hvor jeg ikke husker præcis hvad du sagde andet end at det var normalt, og det nok skulle komme igen. Efter vores samtale, gik jeg ud og købte en kalender. Derved fik du mig til at handle selvstændigt, ud fra det vi havde talt om.
Psykoterapi var godt for mig og har hjulpet mig rigtig meget.

Stine, 22 år 

_____________________________________________________________________________________________

Hej Kirsten.

Tak for denne gang! Jeg syntes, selv om at det har været et kort forløb, at jeg er kommer stærkere videre. Jeg har brugt dagene efter vores sidste møde til at inkorporerer de værktøjer jeg har fået med i min hverdag.

Men jeg vil ikke lukke helt, med i stedet lade døren stå lidt på klem, i forhold til kontakten til dig, i tilfælde af tilbagefald, eller en eskalering i den forkert retning.

Så jeg har kodet dit telefon nummer og din mail adresse ind på min telefon, just in case.

Jeg håber ikke det bliver nødvendigt, men det er rart at vide at jeg har muligheden 🙂

Claus, 30 år

_____________________________________________________________________________________________

 

Jeg har været hos Kirsten før for omkring tre år siden. Det var et godt og givtigt forløb, så da jeg igen for nyligt fandt mig selv i en nedadgående spiral pga nogle store livsændringer, kontaktede jeg hende og er nu startet op på et nyt forløb.
Efter den første gang i denne omgang, satte jeg kvitteringen for min session i min fineste ramme midt i stuen, så den hver dag minder mig om at JEG har besluttet, at JEG tager ansvar for MIT liv!
Som min datter på 8 år sagde, da hun så rammen: “Nøj Mor! Du har vundet en pokal!”.
Dét har jeg…

Rikke Madsen

_____________________________________________________________________________________________

Jeg kom til Kirsten med et problem, som jeg troede handlede om, at jeg ikke kunne styre min tid i mit arbejde. Jeg var efter bare 2-3 måneder som ny i job ved at være udbrændt, arbejdede flere timer over og følte mig utilfreds med at halse 5-10 minutter bagefter tidsplanen hele dagen igennem. Det gave mig spiseforstyrrelser, tudeturer og søvnløshed. Kirsten hjalp mig dog ikke blot med at håndtere det enkelte problem, men fik mig til at se dybere og hjalp mig til at behandle nogle essentielle personlighedstræk, der ofte spænder ben for mig. Ikke nok med det – hun lærte mig at give mig selv værdi, og gav mig håndgribelige værktøjer til at omgå de situationer jeg fandt svære at håndtere – alt fra noget så småt som at tage afsked med mine kunder rettidig, så den næste kom ind til aftalt tid, til det mere dybe som at kommunikere med min mor på en god og ligeværdig måde.

Det stærkeste minde er dog, at hun hjalp mig til at komme i kontakt med den side af mig selv som jeg egentlig synes er ret uatraktiv – den side der får mig til at gøre alt det, jeg synes er dumt og ikke burde, – den side som får mig til at trøstespise, holde mig vågen hele natten, undlade at komme ud af døren til tiden og få ordnet de små pligter der gør livet lidt lettere. Hun hjalp mig til at komme i bedre tanker om denne side, som jeg tænkte blot var en pestilæns, men som faktisk viser sig, at være et handlemønster der forsøger at beskytte mig og ikke underkue mig. Hun lærte mig at denne side af mig selv, er en stor ressource, men at jeg måtte tillære den nogle nye handlemuligheder, som er mere konstruktive – fx at mærke hvad jeg i virkeligheden føler og handle på dét frem for at prøve at overdøve det med noget andet. Jeg havde en 5-7 samtaler med Kirsten i overgangen mellem 2013-14 og jeg skriver dette i efteråret 2015 – det jeg gennemgik hos hende har indprintet sig hos mig og haft en positiv indvirkning på min tilværelse. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger og er sikker på at hun vil kunne hjælpe hvor man ønsker hjælp.

Venlig hilsen og glade kolbøtter fra

Sabrina P. H. Nielsen

_____________________________________________________________________________________________

Jeg havde manglende selvtillid, og meget svært ved at træffe beslutninger, til tider fyldte det meget. Da jeg skulle starte nyt arbejde, var det meget vigtigt for mig at få gjort noget ved det nu, da jeg ellers ikke kunne forestille mig at jeg kunne gennemføre de næste to års elevtid.

Jeg har nu lært at slappe mere af og stoppe op og trække vejret og føle efter, redskaber der kan få mig til at leve I nuet, og derved være mere  tilstede med mine drenge. Jeg er blevet gladere og med meget mere overskud. Jeg har klart mere gå på mod og er klar på livets udfordringer.

Du har været god til at lytte og give mig  nogle gode redskaber som jeg også kan benytte senere hen, eller hvis hverdagen igen bliver lidt øv.

Tenna, 34 år

 

Vi rigtig gerne give dit et kæmpe TAK ! Som tidligere nævnt trives vi rigtig godt og det er vi enormt glade for. Du har hjulpet os på vej og det skal du have stort tak for.

Vi kunne sagtens forstille os at kontakte dig igen, hvis der skulle dukke noget om, men vi vil gerne lige se tiden an inden vi finder en ny tid.

Vi håber at se dig efter alt dette corona, så vi kunne give dig et kram som vi længe har villet 😀

Tak for alt det du har givet os ! 

T&T 

 

_____________________________________________________________________________________________

Vi havde svært ved at kommunikere. Vi kom hurtigt op og skændes og lyttede ikke til hinanden. 

Problemerne fyldte rigtig meget og vi havde svært ved at finde en løsning.

Gennem forløbet hos Kirsten fandt vi ud af at vi kunne snakke sammen uden at skændes, at vores problemer ikke blev løst medmindre vi begge var villige til at lytte. Vi har fået fokus på at kunne forventningsafstemme, så vi ikke skuffede hinanden unødigt. Vi begyndte at vælge hinanden til i stedet for at vælge fra.

Vi er nu blevet meget bedre til at kommunikere, både om vores individuelle og fælles behov. 

Vores humør og lyst til at være sammen har helt sikkert fået et boost. Vi er bedre til at vælge hinanden til og går ikke og hakker på hinanden mere.

Vi oplevede at Kirsten var empatisk, lyttende, vejledende og god til at finde kernen i problemerne og kan anbefale hende til par, som gerne vil kæmpe for kærligheden. 

Pernille og Carsten, sammen i 10 år. 

 

_____________________________________________________________________________________________

Vi var kørt fast i vores forhold havde svært ved at kommunikere med hinanden og ofte i enstavelsesord. Vi kunne slet ikke få øje på noget positivt i vores forhold. På en skala fra 1-10 var vi på 7.

Vi var begge enige om at vi behøvede hjælp hvis vi skulle vende tilbage til hinanden. Vi fandt Kirsten på nettet.

Det var en lettelse og øjenåbner allerede i første session, problematikkerne i vores forhold blev vendt på en anden måde, og vi fik mange aha oplevelser og mange udtalelser som det er da klar og logisk at vi er gået skævt af hinanden. Kærlighedens sprog var det der betød mest for os og gav mening. Det at give den anden det man bliver glad for og omvendt, det gav mening og betydning med det samme. At tage ansvar selv og yde det bedste man kan og ikke vente på at den anden part handler, men selv handle og gøre sin partner glad, så får du kærlighed tilbage. Vi har det godt i dag og er mere bevidst om hinanden og hvad vi skal gøre for at holde fast i vores kærlighed. Fremover vil vi i de svære perioder stoppe op og bruge de redskaber Kirsten har givet os.

Kirsten er en meget dygtig terapeut kan få de svære problematikker frem uden at nogle af parterne føler sig utilpas, man er tryg og afslappet i hendes praksis. Vi vil med glæde anbefale hende.

Søren og Mette

_____________________________________________________________________________________________

Vi kørte i ring og havde fyldt vores liv med for meget. Parforholdet var nok på niveau 3. 

Efter 3 sessioner er vi nok bedre til at kommunikere og forstår hinandens behov bedre. Vi er også nået et stykke ift. vores børn, men der er også et stykke vej tilbage. 

Troels – forstår Anja’s behov for alenetid bedre – også selvom jeg hele tiden har vidst det var der. Jeg oplever at Anja er meget mere opmærksom på mit behov for nærhed. Jeg skal prøve at blive mere ligeværdig i min kommunikation med børnene.

Den største indsigt var den onde cirkel fra vores sidste samtale.

Vores muligheder efter forløbet er absolut gode. Vi har et bedre fundament til at løse problemerne og ved at det er vigtigt at lytte til hinanden. Anja har fået et sted hun kan gå hen og med hendes vagtskema begynder hun igen at få tiden til sig selv. 

Vi skal bruge værktøjerne ift. kommunikation. Forstå, respektere og hjælpe med tilfredstille hinandens behov. Blive ved med at arbejde med børnene.

Vi har opleveret Kirsten som vidende, behagelig og åben. Hun har været rigtig god til at forstå vores situation. Gå ind med åbent sind og ærlighed. 

Anja og Troels, gift 9 år

 

_____________________________________________________________________________________________

Inden vi kontaktede dig var vi bestemt i krise og det fyldte ALT. Jeg synes situationen var uoverskuelig og var følelsesmæssigt på rutsjetur. Heldigvis kom vi hurtigt til, og fik lidt førstehjælp, så vi kunne få lagt lidt låg på det der fyldte allermest og også selv få talt fornuftigt om situationen.

Det mest afgørende, vi har lært er at lytte ordentligt, og prioritere tiden til samtale. Vi taler mere hensynsfuldt og fornuftigt sammen.

Vi har altid talt meget begge to, men vi er blevet bedre til at lytte. Og til at respektere at vi også er meget forskellige, og at det ikke er det samme der fylder hos os hver især.

Jeg tænker nu, at det skal nok gå. Men min tro på at det er os sammen for evigt er ikke så stålfast som tidligere. Alt muligt kan ske, og så må vi tage det derfra. Lige nu er vi glade sammen, sådan håber jeg det bliver ved med at være.

Jeg har både fået mere fokus på at leve lige nu, og glæde mig over alle de gode ting vi har kørende, men også at mærke ordentligt efter hvordan jeg har det, og hvad jeg ønsker mig af livet, på den lange bane.

Jeg synes det har været dejligt at have dig som terapeut, jeg synes du har været god til at forstå vores situation. Og at spørge til det der var indforstået for os. Jeg synes du er meget tillidsvækkende, og jeg har følt mig taget godt af.

H

 

_____________________________________________________________________________________________

Vi er rigtig positive over forløbet hos dig. Jeg kan ikke lige huske tilbage til hvornår vi sidst har haft en uoverensstemmelse, så jeg syntes vi taler godt sammen om tingene, og har lært at man ikke skal formode hvad den anden mener, men spørge ind til tingene, såfremt man ønsker 100% afklaring.

Vi har valgt en gang om måneden, at lave en dag i kalenderen, hvor det bare er os der er hjemme. Evt. tage ud at spise, eller lave god mad og bruge lidt tid på hinanden. Jeg føler at det fungerer godt, og tror også at min kone sætter pris på det og nyder det. Jeg tror dog stadig, at der er mange gøremål der til stadighed fylder hendes bevidsthed, men det er nok vanskeligt at komme helt af med.

Alt går rigtig godt, og vi fik en del med fra dig. Andre måde at gøre ting på (selvom det til tider bliver ved det gamle), men jeg forsøger at gøre mit til, at vi overholder aftalerne. Det er en proces, og nye vaner kan være vanskelige at indkøre – men nødvendigt 🙂

Så noget er blevet markant bedre, noget er det samme, men vi er bevidste om når noget skal ændres, så du har bestemt givet os noget positivt med på vejen Kirsten. Du har været god til at spørge ind til hver af os, og vi har forstået, at når den ene part fortæller noget, er det ikke nødvendigvis det samme den anden part får ud af det såfremt det skal genfortælles. Det var en rigtig interessant og god øvelse. Du er en rolig og behagelig person, så vi følte os ret meget hjemme. Så stor ros til dig.

Der er ingen tvivl om, at det har været en god terapi, selvom jeg var lidt skeptisk i starten – da jeg ikke helt vidste hvad jeg gik ind til – men har været gode og hyggelige rammer, rart, objektivt fra din side af, og god stemning i hele forløbet. Du kunne få nogle ting ud af os hver især, uden at man blev uvenner eller sure på hinanden, så det var virkeligt rart at få talt ud til hinanden.

Pia og Thomas

 

_____________________________________________________________________________________________

Efter 10 års ægteskab havde vi mistet forbindelsen til hinanden. Hverdagen var præget af skænderier og dårlig stemning. Den ene part ønskede skilsmisse. Begge parter var enige om, at forholdet, inden vi startede i terapi, ikke var tilfredsstillende for nogle parter. Det fyldte rigtig meget hele tiden, svarende til 10 ud af en skala på 10.

Gennem terapien har vi lært at tale sammen igen uden nogle bagvedliggende hensigter om f.eks. at såre den anden. Vi har fået styr på alle de praktiske gøremål, der tidligere var anledning til mange diskussioner. Vi har hver især fået fokus på vores eget ansvar for forholdet, og på at få alle de usagte ting sagt højt, så den anden part kan forholde sig til det.

Det at vi har lært at tale sammen igen, har uden tvivl været det vigtigste vi har lært. At vi skal blive på egen ”banehalvdel” og lade være med at tolke på den anden part, men i stedet spørge ind.

Vi har genfundet respekten for hinanden, har fået en hverdag uden diskussioner, lært at tale sammen igen – hvilket alt sammen har højnet livskvaliteten betydeligt. Vi har fået et fundament at bygge videre på.

Formentligt vil vi gøre brug af terapi om nogle måneder igen, for at fastholde os selv i vores nye vaner.

Kirsten har en rigtig god evne til at forstå hvad man mener, selvom man måske ikke selv lige får forklaret det ”rigtigt”. Hun formår at udfordre og skubbe en hen hvor det måske ikke er behageligt, men nødvendigt. Hun er meget ærlig og pakker ikke tingene ind. Hun er dygtig til at forklare tingene på flere måder, så hun er sikker på at det bliver forstået. Vi følte os begge trygge hos Kirsten.

Vi vil helt sikkert anbefale Kirsten til andre par, der har en krise i parforholdet. Det er en investering, der er guld værd – og en meget lærerig proces for både den enkelte og for parterne sammen.

Kristina og Niels, gift i 10 år

_____________________________________________________________________________________________

Der var mange ting som fyldt meget i os hver især, som vi ikke fik kommuniceret omkring. Både fordi at man måske ikke turde tage det op, ikke kunne formulere det, at det var inficeret så det gik galt når man snakkede om det, eller ikke troede på at det ville gøre en forskel hvis man ville. Og vi tog os heller ikke tid til at kommunicere og checke ind med hinanden i hverdagen. Det skabt en distance – både fysisk og mentalt – der var påtagelig.  

Nu kører vi ikke på autopilot mere – vi lytter når den andre snakker, vi øver os i at være nysgerrige på hinanden. Vi lægger decideret tid ind i kalenderen for hinanden, og holder hinanden op på det. 

Vi har lært meget om os selve, og om hinanden – om hvad der “ulmede” under overfladen. Faktisk tror jeg ikke at nogen af os var klar over hvad der var “der nede”. Når man har været sammen i så lang tid så er det nemt en masse ting som man tænker “jamen sådan er det/han/mig bare”. Men der var mange af de ting som man troede var hugget i sten – der blev lukret op – fordi at de kom op til overfladen, belyst og forstået på en helt anden måde. Det er svært at skabe sammenhæng omkring hvorfor “ting er som de er” på egen hånd. Hvis man er begge 2 der prøver så er det lidt bedre – men hvis man er 3 (Kirsten:-)). –  så er det meget mere effektivt og struktureret:-) 

Det skal dog huskes på at mental udvikling ikke er for “de svage”… Det gør oprindeligt ondt at hive dem op til overfladen.. Så det var lidt en fornemmelse i processen af at man næste fik det endnu værre inden, man på rigtigt kunne få det godt igen.

Min fornemmelse er at jeg føler mig mere “vågen/bevidst” i forholdet end jeg kan huske jeg har været i lang tid – omkring hvad jeg og min mand siger og gør. Vi går ikke på autopilot – vi kan ikke “unlearn” de indsigter vi har fået – blandt andet at vide at der ikke er noget som kommer ud af ingenting. Et tæt og rigt parforhold kræver arbejde og opmærksomhed – så nu kan vi aldrig mere lade som om at vi ikke vidste at det er det der skal til. Vi kan ikke læne os tilbage, eller falde tilbage i gamle mønster – med ren samvittighed – fordi vi er klogere nu:-) Dette er primært det der giver mig et helt andet håb for vores fremtid. Hvor der er vilje, er der en vej – så at sige.-) 

Vi holder fast i at afsætte tid for hinanden i en travl hverdag, minimum en gang om ugen. Vi fokuserer hver især på hvad vi kan bidrage med, i stedet for at fokusere på hvad vi ønsker af den andre. Vi har fået indsigt omkring at kærlighed handler om at give, ikke at tage – uanset hvor banalt eller simpelt det lyder – er det et betydende skift i bevidsthed. 

Kirsten har en god fornemmelse for “rummet” og de mennesker hun står overfor – hvad hun skal spørge ind til og hvordan. Hvis I arbejder “med hende” – så kan det være at I oplever det samme som vi gjort – hvilket var at der faktisk blev gravet helt ind til “kernen” af det hele. Vi var ikke selv klare over hvad kernen var, eller kunne se de mønster vi havde i vores integrationer – hvis vi ikke havde blevet guidede igennem det af Kirsten. Jeg såg mig selv som ganske indsigtsfuld – men var meget overrasket over hvor mange “aha – oplevelser” jeg og vi fik igennem forløbet. Lige når man troede at man kommet ind til kernen – så var der lige en niveau mere.. Men når man virkelig kom helt derind – så var man ikke i tvivl om at man havde “ankommet” :- )  

Det er jo langt fra alle langvarige forhold der pludseligt har problemer fordi at nogen er utro eller der er krise af nogen art – der har opstået ud “af ingenting”. Jeg tror at der er mange der oplever ligesom vi at efter mange år med børn og karriere og hus etc – så ender man på nogen form for autopilot, man tager hinanden for givet. Man tror man kender hinanden, men i virkeligheden så har man måske ikke snakket sammen i mange år – så det gør man egentlig ikke. Det er ikke til at starte med et akut problem – men når man går sådan der i mange år – er det rigtigt svært at få vendt skuden. Jeg vil anbefale alle at gå til en parterapeut INDEN det går helt galt – inden nogen har gjort noget som man ikke kan tilgive, eller det gået så langt at en eller begge har givet op og ikke kan se en vej tilbage. Inden man har blevet ligeglad så at sige. Og man KAN vende skuden gennem parterapi – så længe man går ind i det med en ægte vilje om at få det bedre sammen. 

Ole & Karen, gift i 10 år til august 

Inden jeg startede pressede jeg mig selv for hårdt i skolen, og stressede over ligegyldige ting. Det gjorde at jeg gik og havde en længere dårlig periode. 

Jeg har lært at det er mig selv der kan bestemme over min krop og hvordan, hvilket har gjort at jeg kan være meget mere tilfreds med det jeg laver. Jeg kan ikke gøre det bedre end hvad jeg har gjort, og i sidste ende er det mig der bestemmer om jeg skal være tilfreds eller utilfreds med mit arbejde. 

Jeg føler at jeg har fået det meget bedre, og at hvis jeg har en dårlig dag, bliver det ikke ved i mere end 1-2 dage. 

Som terapeut synes jeg du var rigtigt nem at snakke med når jeg først blev vandt til situationen, og du var rigtig god til at inddrage redskaber jeg kunne bruge i min hverdag. 

Til andre unge der går og føler at de aldrig kan være tilfredse med det de laver vil jeg sige, at hvis du overvejer teenageterapi, så prøv det helt sikkert, det hjalp virkeligt mig. 

Mathilde (teenager)

 

_____________________________________________________________________________________________

Inden jeg kontaktede Kirsten havde jeg det ret dårligt, rendte rundt med tanker om selvskade og var meget stresset. Altså, jeg var meget af en stræber type, og havde svært ved at kunne se mig selv i øjnene hvis det ikke var perfekt.

Jeg er blevet en del mere lassez faire og jeg har mistet alle tanker om selvskade, selvfølgelig bliver man lidt stresset i ny og næ, men jeg har fået værktøjer at arbejde med, så jeg kan overkomme mine problemer.

”Hver ting til sin tid” er noget af det vigtigste og mest konkrete redskab, jeg har lært længe, hvis ikke igennem hele mit liv.

Jeg er selv blevet et gladere og mere åbent mennesker, jeg har lært at alt nok skal fikse sig selv. Jeg har også lært at vi kun er mennesker, det er ikke alt der kan lade sig gøre. Så jeg tror generelt bare jeg har fået et bedre liv.

Fremadrettet vil jeg være klar til at ændre på ting omkring mig, og være klar til at snakke om problemerne, også selvom det er svært.

Du virkede ikke som sådan som en terapeut, nærmere en ven. Det lyder lidt mærkeligt, men man glædede sig til at komme ind. Der var noget hårdt, men samtidigt betryggende ved at snakke om problemerne med dig. Det var heller ikk svært at åbne sig op, man følte altid man var i gode hænder og at du ville en det bedste, det var meget rart.

Jeg kan anbefale dig til alle unge der går og døjer med stress eller en ussamenhængende hverdag. Også voksne som kan få svært ved at finde det sjove ved livet eller bare have svært ved at se hvad der er galt.

Lauge Bang Hansen, 16 år, Gymnasieelev

_____________________________________________________________________________________________

Kære Kirsten.
Jeg vil sige dig rigtig mange tak for de forløbne ni måneder. 
Der er sket rigtig meget på det lille år – heldigvis i den positive retning. Jeg er glad for, at Maria har været glad for jeres forløb, og hun har i høj grad fået noget ud af det.

Det har har jeg også. Både personligt og I min, ja faktisk vores begges (Thomas og jeg) fremgang til en teenager på godt og mindre godt og alt hvad det indebærer. Vi har fået en anden forståelse af Maria og de ting hun går og tumler med. Og af os selv som forældre. Vi har en helt anden dialog hjemme, og vi føler, vi er blevet samlet igen. 

Det har været rigtig hårdt  at se på sidelinjen, at Maria har haft det så svært og i den grad grænseoverskridende, at involvere et andet menneske i vores liv. Men hvor er jeg glad for, at min mavefornemmelse var med mig, både da jeg så Maria have brug for hjælp til at komme videre, og da jeg ringede til dig, efter at have læst og ledt en del.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig.

Jeg vil ønske dig alt godt, og igen tak.
De bedste hilsner fra,

Elin (mor til Maria)

 

_____________________________________________________________________________________________

Inden jeg startede hos Kirsten havde jeg det dårligt med mig selv, selvmordstanker og problemer med selvskade. Disse problemer fyldte alt hos mig.
At have gået hos Kirsten et par gange om måneden, hjalp mig meget med mine problemer og det var et fri-rum for mig, hvor jeg kunne fortælle hvad jeg følte. 

Det som hjalp mig var at jeg fik talt om mine problemer og udfordringer – Det hjalp mig rigtig meget. Sammen med Kirsten lavede jeg en plan, som jeg følger.
Men vi kunne også sagtens tale om andre ting. Fx om en rapper jeg elsker og om de sko jeg havde fået i julegave mm. Det var rigtig rart at vi også kunne tale om sådanne ting.

Jeg har det meget bedre nu. Jeg er ikke trist hele tiden mere, og jeg er mere sammen med min familie.
Det kan godt virke ukomfortabelt at åbne op for en fremmed, men for mig ihvertfald, var det rart at tale med en der ikke kendte mig.

Maria 14 år

 

_____________________________________________________________________________________________

Jeg kom pga. lavt selvværd og angst for ikke at slå til i sociale sammenhænge. Jeg var “stillepige” med tendens til at vende smerte og sorg indad. Var socialt inaktiv og havde udviklet en selvskadende adfærd. Følte mig låst i situationen og så ingen udvej. Tænkte nogle gange at verden var bedre uden mig.

Jeg er blevet en hel anden person i gennem det sidste halve år, og tør nu sige min mening og stå ved mig selv. Er i stand til at “sige fra” og er helt færdig med den selvskadende adfærd.  Er socialt aktiv og ses med veninder. Tør stille mig op i skolen og holde tale, uden at dø af skræk. Samtalerne med dig har også fået mig til at se problemerne i min familie, og jeg fik mod til at tale åbent om dem, hvilket har betydet en reaktion og forståelse fra mine forældre, som har gjort at alle i familien nu har det bedre… Jeg føler mig glad og fuld af håb for fremtiden. 

Har nu lært at tro på mig selv, og at jeg er ok.

Jeg er positiv og glad, og jeg tør sige fra, når noget eller nogen ikke er ok over for mig.

For fremtiden vil jeg tænke på hvad jeg har lært hos dig, og holde fast i at jeg er ok som jeg er. Jeg vil tænke på hvordan jeg var, og hvad jeg blev til. En stor forvandling.

Du er rigtigt sød og forstående, og bakker mig 100 % op. Jeg følte gennem hele forløbet at du var som “min bedste ven”

Man får hjælp hos dig, som kan ændre alting til det gode. Man kan være tryg hos dig, og du kan klare det, selvom problemerne er meget store og svære. Du har tavshedspligt, og er 100% loyal over for én.

Camilla, 15 år

 

_____________________________________________________________________________________________

Jeg havde rigtig svært ved at fremlægge og var rigtig usikker på mig selv. Det gjorde at jeg overhovedet ikke kunne fremlægge uden at græde og være nervøs så det har fyldt rigtig meget i min skole tid da fremlæggelse er en stor del af timerne i skolen.

Jeg har nu været til to mundtlige eksaminer og er kommet igennem begge to uden at græde og være specielt nervøs og kommet ud med en fin karakter.

Jeg havde rigtig svært ved at fremlægge og var rigtig usikker på mig selv. Det gjorde at jeg overhovedet ikke kunne fremlægge uden at græde og være nervøs så det har fyldt rigtig meget i min skole tid da fremlæggelse er en stor del af timerne i skolen.

Jeg har nu været til to mundtlige eksaminer og er kommet igennem begge to uden at græde og være specielt nervøs og kommet ud med en fin karakter.

Jeg tror ikke der er en specifik ting som har gjort det. Jeg er blevet meget mere sikker og jeg tror mere på mig selv. Og fremadrettet vil jeg huske nogle af de ting vi snakkede om og de ting vi har gjort, så jeg er mere rolig til fremlæggelser osv.

Du har en særlig indgangsvinkel på ting og du lytter til det man har at sige og hjælper en med et smil på læben, og jeg vil helt klart anbefale dig til mine venner hvis jeg kan mærke at de går og har det dårligt eller har brug for “hjælp”.

Tusind tak for forløbet med dig!

Celina, 15 år

 

_____________________________________________________________________________________________

Kære Kirsten.

Tak for denne gang.

Super god hjælp og jeg føler mig klar til de sidste eksamener. Jeg er nervøs men har fået en masse gode hjælpemidler, som jeg vil tage i brug. Jeg er meget glad for din hjælp, og du er som altid så sød og rar til at hjælpe mig. Jeg skriver og bestiller en ny tid, hvis der bliver brug for det.

Det føles bare super rart, at have en man kan komme hos når tingene ikke går som de skal, eller når man er udfordret på nogle områder.

Mange tak for denne gang – vi ses

Knus fra Nanna

 

_____________________________________________________________________________________________

Hej Kirsten.

Tusind tak for hjælpen, som har hjulpet ekstremt meget.

Inden jeg startede hos dig var jeg som regel trist og kedet mig i hverdagen. Jeg var stresset og jeg var sur og irriteret på mig selv og andre omkring mig. Det fyldte meget da jeg ikke havde den samme glæde i kroppen som får et halvt år siden.

Nu er jeg begyndt at glæde mig over de små ting i livet, som giver en lykkelig og glad følelse inden i. Jeg står op og glæder mig til skole selvom det til tider kan være stressende og hårdt.

Jeg stopper op og kan være i nuet og følge med det tempo jeg er tilpas ved. Jeg glæder mig til ting i fremtiden men har ikke travlt med at komme derhen.

Mit humør er blevet bedre. Jeg er glad og er ikke trist som jeg plejer at være hver søndag (det skyldtes at jeg ikke orkede en ny uge) jeg griner og acceptere mig selv og husker at sige til mig selv at det jeg gør er okay. Min familie har tydelig kunne mærke på mig at mit gode humør og overskud er tilbage.

Du er en skøn terapeut. Du formår virkelig at finde nogle metoder som du ved er nyttige for mig og mit problem. Det helt unikke ved dig er den lyst du har til at hjælpe andre man virkelig kan mærke du har. Du engagerer dig i det man fortæller og når man kommer og besøger dig ved du præcis hvad vi snakkede om sidst. Du er simpelthen så dygtig!

Endnu en gang tak for hjælpen Kirsten! Jeg føler mig meget heldig at have mødt dig. Jeg håber vi ses i fremtiden.

Nanna. 15 år

 

_____________________________________________________________________________________________

Vores datter blev mobbet i skolen og havde et meget lavt selvværd samt selvtillid, det påvirkede hele familien og fyldte meget i vores hverdag da vi kunne se at hun ikke havde det godt. Vi blev enige om at det ikke var noget vi selv kunne løse men at vi havde brug for professionel hjælp.

Efter forløbet hos dig tør Frida nu mere være sig selv, hun tror i højere grad på at stå fast og vi som forældre fik en anden vinkel på nogle synspunkter og vores væremåde i familien.

Dette har gjort at Frida er blevet en gladere pige og det skaber en bedre stemning i familien.

Vi har lært at lytte i stedet for altid at skulle tale og fixe problemet væk.

Hun er en meget gladere pige med mere gå på mod og vi tror at hun i fremtiden kan løse mange flere ting selv og blive mere selvstændig.

Du har lynhurtigt fået et fortroligt forhold til vores datter, du har en god måde at kommunikere på også i svære situationer. Og så har du evnen til at forstå hende på en helt anden måde end vi forældre nogle gange gør.

Vi som forældre kan ikke altid sætte os ind i deres problemer og nogle gange er det rigtig svært at vide hvad man skal gøre og sige i hverdagen og hvordan man skal reagere.

Vi ville helt klart sige at selvom man synes at det kan være dyre penge at lægge, så er det ikke dyrt i forhold til hvad man får og når man så kan se udviklingen hos sit barn og kan se at ens barn bare smiler igen og blomstre så er det, det hele værd.

Sørine & Torgeir, forældre til Frida

 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med en række spændende danske virksomheder, institutioner og kunstnere:

 • TOYOTA danmark
 • Deloitte
 • Addition
 • TDC
 • Danisco
 • Kristelig Fagbevægelse
 • DR 1
 • Eurosport TV
 • TV 2
 • TV danmark
 • Musisk Skole Kalundborg
 • Herlev Ungdomsskole
 • My Merry Monday Choir
 • Ballerup Bibliotek
 • Ballerup Ungdomsskole
 • Taastrup Ungdomsskole
 • Gladsaxe Musiske skole
 • LU (Landsforen. af Ungdomsskoleledere)
 • Kvintoratet – Musikskolerne fra Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Furesø
 • Hedegårdsskolen
 • Star Magic
 • Bern Film
 • Botilbuddet Klintebo
 • Humørkompagniet
 • Whatever Booking
 • Häagen Dazs
 • Fashion Design Akademiet
 • Wonderful Copenhagen
 • Studio Henning Sjøstrøm
 • Kliptoteket
 • Bluebeat
 • Professor Ding Dong
 • Det Brune Punktum
 • Danica Forsikring
 • DFDS
 • Vienna
 • Angela Bridge
 • Tom Tom Beat
 • Eden
 • Zynergy

_____________________________________________________________________________________________

Jeg kontaktede Kirsten fordi jeg oplevede, at jeg i mine præsentationer var for fokuseret på detaljer, så jeg mistede overblik og gennemslagskraft. Det har været meget brugbart for mig at få sparring omkring fremlægning og performance samt opbygning af præsentationen – arbejdet med at bruge cliffhanger (intro), opgaverne og en outro. På en skala fra 1-10 har det været 10.

Jeg fik efterfølgende fin respons fra publikum og jeg havde overskud til dialog under præsentationen. Mine kollegaer sagde at “sådan havde de aldrig set mig før” – ment på den positive måde.

Den mest afgørende indsigt jeg fik var, at indhold kun fylder 7% af tilhørernes bevidsthed, men at måden det fremlægges på er meget vigtigere. Næste gang jeg skal fremlægge vil jeg udfordre mig selv til ikke at bruge manuskript og dermed være i stand til at give plads til endnu mere passion

Performance coaching handler om at komme ud af din comfort zone på en overskuelig og tryg måde. Som performance coach er du respektfuld, kompetent og konstruktiv. Jeg har kollegaer som har samme udfordringer som jeg. Dem vil jeg anbefale at benytte dig.

TOYOTA

_____________________________________________________________________________________________

Folk åbnede sig og havde tillid i gruppen, hvilket for mig var fantastisk. Udover at de enkelte fik gode værktøjer og udviklingspunkter med hjem, så var det også en god teambuilding øvelse for det relative nye område, vi er, hvor mange ikke kender hinanden helt godt. Så sammenlagt en klart anbefalelsesværdig workshop, som jeg kun kan tale godt om. For en gruppe som os, ramte den lige i skabet, da salg/promovering af vores arbejde er afgørende for vores eksistens.”

Sune, Senior Manager

_____________________________________________________________________________________________

Det rykker.

Lars Evers, Projektleder

_____________________________________________________________________________________________

Mange tusind tak for en god og lærerig dag, hvor jeg blev bevidst om at jeg ”sagtens kan bruge rummet mere, fordi jeg er sikker nok”. Jeg tror, jeg vil begynde at stå mere op til mine møder. I forhold til at bruge min stemme, så vil jeg også forsøge at bruge den mere kraftigt, når jeg skal slå ting fast. Jeg oplevede dig som personlig, ærlig og lærerig.

Maibritt Petersen, Projektleder

_____________________________________________________________________________________________

 

Jeg synes, det har været lærerigt. Jeg lærte meget om de andre, mig selv, og fik også gode idéer af feedback til de andre. Kirsten har en god og klar kommunikation og er hurtig til at opfatte hvad der kommer tilbage fra deltagerne.

Michael Kraufeldt, Projektleder

_____________________________________________________________________________________________

Det giver en stærk oplevelse som jeg tror kan være med til at udvikle i en grad som et ‘business-style’ kursus sjældent evner. Bare det både at kunne observere de andre og prøve sig selv af giver meget.
Og dit fokus på at udfordre den enkelte meget konkret giver også meget. For mig var det store nummer budskabet om at ’glemme detaljerne’ og  ’skrue op /give los på det personlige’.
Du har fuld skrald på og giver meget opbakning. Er engageret og med fuld tro på dig selv og os.

Carsten Lysholt, Senior Digital Forretningskonsulent

_____________________________________________________________________________________________

Generelt var det dét at du pressede mig ud i uvante situationer og ud af min comfort zone det mest brugbare for mig, men oplevelsen af hvordan du arbejdede med og læste mine kollegaer var også meget inspirerende og noget jeg kan bruge i mine refleksioner om min egen person og performance.

Helle Maria Andersen, Projektleder

_____________________________________________________________________________________________

Show it – don’t tell it! Og det gør du og det er herligt.

Nis Videbæk, Projektmanager

_____________________________________________________________________________________________

Du er en super formidler, enormt energiniveau og virkelig professionel.

Tomas Thorlacius, Konsulent

_____________________________________________________________________________________________

Jeg husker at jeg skal være mig selv og tænker nu på hvordan jeg gerne vil have at folk skal opfatte mig. På en skala fra 1-10:  10.

David, Konsulent

_____________________________________________________________________________________________

Tusind tak for en fantastisk indsats. Du er bare super. Det blev en super oplevelse for mig – der var MEGET skeptisk over for projektet.”

Henry Haar, Direktør, Jobvision


Nogle af os fem direktører var lidt skeptiske, da Kirsten præsenterede dette ambitiøse show. Vi skulle spille hovedrollerne i et 8 min. langt 007-show som velkomst for vores 600 medarbejdere. Takket være et fantastisk samarbejde med Kirsten Østrup, der med sit smittende og humørfyldte engagement motiverede os alle, lykkedes det os at overskride vores egne grænser for, hvad der var muligt, og vi leverede et super show med instruktion og koreografi fra Kirsten. Succesen var overvældende og der er ingen tvivl om hvem vi skal samarbejde med næste gang vi skal optræde på de skrå brædder.

Jesper Wengel, Koncernchef, Krifa

_____________________________________________________________________________________________

Tusind, tusind tak for hjælpen. Koret syntes du er det skønneste på jorden. De fik en rigtig god oplevelse af hvordan de ser ud nu, og syntes det var rigtig sjovt at arbejde med. De ville gerne have haft meget mere tid, så de spørger om du evt. vil komme forbi og lave en workshop med dem til foråret?

Jeg syntes det er nogle rigtig gode ideer I har arbejdet med, og begynder finpudsningen i det nye år. Kan ikke rigtig nå det inden da vi har en del jule koncerter. Glæder mig.

Helene Dahl, Korleder for My Merry Monday Choir

_____________________________________________________________________________________________

Kirsten Østrup..  MIT FORBILLEDE, MIN HELTINDE. Som 8 årige blev jeg indtroduceret for Kirstens showhold (jazz dance). En enkel time, en gang om ugen var det. Og jeg så frem til hver eneste hyggelige danse time. Kirsten har en hjerte af guld og kan se noget specielt i alle hendes elever. Men ik nok med det, så kan hun også udvikle det og få en SELV til at se det. Efter hver time var jeg drømmende og troede virkelig på mig selv og mine muligheder.

En gang om ugen lyder ik af meget. Men om ik andet var det nok til at jeg som 17 årige blev opdaget (som danser) og siden hen har levet af det. Jeg har optrådt i TV shows som f.eks vild med dans og X factor, musik videoer som “yoyo” joey moe, “Raise the roof” hampenberg ft pitbull & fatman scoop, været på tours med bla. Thomas Helmig og Nik&Jay, Live optræden for Fedde le Grand og Martin Solveig og Koreograferet for bla. Suspekt. Det ville jeg nok aldrig ha opnået hvis det ik var for Kirsten og hendes COACH evner. For hun “fandt mig” og hun hjalp mig. -Og jeg er Kirstens pige.

Denice Puggaard, prof. danser

_____________________________________________________________________________________________

Da vi i 2005 for første gang fik muligheden for at optræde LIVE på DR1, var vi ikke længe om at takke ja, men indså meget hurtigt, at vi ikke havde de fornødne redskaber til at ”levere varen”, som den skal se ud til TV. Derfor kontaktede vi Kirsten, som over et par weekender coachede os i performance og hjalp os på længere sigt med at finde ”os selv” på scenen. En workshop som jeg den dag i dag, 6 år senere, stadig tænker tilbage på var basen for alt hvad jeg/vi siden har lavet i forbindelse med utallige TV- og live shows.

Enhver performer, uanset genre, har på et eller andet tidspunkt brug for kunstnerisk konsulent bistand for at nå videre. Kirsten forstår det niveau man er på, og hjælper én med at forstå de skridt der skal til for at nå næste ”milesten”.

Vi rundede mange med din hjælp, og dit performance trylleri.

Anders, illusionist, Star Magic – DM i indsamling på DR-TV

_____________________________________________________________________________________________

Jeg fik følelsen af, at jeg kunne alt hvad jeg ville! Efter 
3 gange hos Kirsten følte jeg selv, at jeg havde gjort fremskridt. Jeg følte at jeg var en helt ny mig! 
Jeg var meget mere åben, selvsikker og følte mig for en gang skyld god. Før jeg kom hos kirsten var jeg meget usikker på mig selv. Kirsten har lært mig at udvikle mig, at vise hvem jeg virkelig er, og være virkelig målrettet!
 Kirsten finder ud af med dig, hvor din frygt ligger og hvorfor. Hun lærte mig at være mentalt stærk.”

Angela Bridge, 16 år, sangerinde

_____________________________________________________________________________________________

Det er virkelig blevet nogle flotte billeder med mange lag, historier og iscenesættelser. Vi er meget imponerede her på skolen.

Som også tidligere sagt til dig, så er modelholdet løftet til et nyt niveau med din ambitiøsitet og virkelyst. Modelskolen er blevet et personlighedsprojekt for pigerne og ikke kun en visuel iscenesættelse. Det er enormt vigtigt og en guldgrube, da den store udfordring i vore dage netop er at fange de unge i deres inspirationsfelt og omsætte dette til vigtig læring/dannelse. 
Tillykke med det.
Jeg håber, du er med til næste sæson og glæder mig til fortsat samarbejde.

Philip Mundt, afdelingsleder på Herlev Ungdomsskole

_____________________________________________________________________________________________

Vores modellærere Kirsten og Anne Louise er et par fantastiske damer, der bare er SÅ gode for pigerne. For dem handler det nemlig om mere end bare glamour og glitter – de lægger også stor vægt på at opbygge selvværd og selvtillid hos de unge piger. Noget, der desværre meget ofte er en mangelvare, selvom pigerne gør hvad de kan for at se top-tjekkede ud på ydersiden…

Bettina Thoby, sekretær på Herlev Ungdomsskole

_____________________________________________________________________________________________

Tak til dig for alt hvad du har gjordt for mig, du har virkelig gjordt meget; lært mig så mange ting både i min dans, men også en masse mentalt! og det at du gav mig muligheden at blive praktikant som hjælpetræner, var så fedt!! håber vi ses en dag, for du en af de skønneste personer!

Josephine Nielsen, elev gennem 8 år

_____________________________________________________________________________________________

Tror aldrig jeg har fået takket dig for nogle helt fantastiske, udfordrende og udviklende år ;o) TAK!

Rikke Stistrup, tidl. showdanser

_____________________________________________________________________________________________

Da jeg havde lært om performance – betydningen af at bevæge sig og smile – blev det meget sjovere både at kigge på og sjovere at være med til. Jeg synes det var helt vildt fedt.

Simone, Gladsaxe Steelband

_____________________________________________________________________________________________

De to mandage vi har haft, har givet MIG en masse redskaber at arbejde videre med som orkesterleder, og det har givet en del af bandmedlemmerne blod på tanden.

Jørgen Jensen, orkesterleder for Gladsaxe Steelband

_____________________________________________________________________________________________

Jeg har fået øget fokus på, hvordan min performance er og skal blive – altså forbinde egne oplevelser og følelser til performance og sang, så det kommer bedre til udtryk og når publikum. Øvelsen vi lavede var rigtig god og en ny måde, jeg kan arbejde med min musik på.

Cecilie S. Nobel, sangelev fra Herlev musikskole

_____________________________________________________________________________________________

 

Pigerne gennemførte en næsten perfekt forestilling, og de var glade og stolte. Næste forestilling gik lige så godt med borgmesteren og skoleinspektøren som tilskuere sammen med mange andre, for rygtet om noget flot havde bredt sig.

Stor succes!

Tak til dig for en fantastisk oplevelse. Jeg mener fantastisk, fordi jeg tror, at pigerne lærte, at det betaler sig at øve og øve, og det er jo netop det, man også skal i skolemæssig sammenhæng, men som ofte mangler i dagens folkeskole. Jeg var imponeret ikke bare over pigernes indsats, men også af din. Mange lærere kunne lære noget af dit engagement og din pædagogiske indfaldsvinkel. Godt gået!

Eva Olsen, Hedegårdsskolens temadag

_____________________________________________________________________________________________

Kære Kirsten. Tusind tak for et rigtigt godt show. God stemning, professionelt, helt uden fejl eller blot det der ligner. Jeg er meget glad og stolt. Og jeg tror du kan få hvem som helst til at bevæge sig prof. på scenen.

Lis Fornæs, Fashion Design Akademiets modeshow i Øksnehallen i København

_____________________________________________________________________________________________

Til Ballerup biblioteks MGP-fest for 100 børn, skabte Kirsten en enkel, velfungerende og cool Børne-MGP koreografi med både pige- og drenge trin, som de deltagende børn var helt vilde med. Koreografien kombineret med Kirstens smittende energi og fantastiske pædagogiske sans, skabte en herlig fest stemning og en god oplevelse for alle.

Mette Sahl Larsen, Ballerup Biblioteks MGP-workshop

_____________________________________________________________________________________________

Læs her hvordan Kirsten tilbyder at arbejde med din virksomhed