om workshoppen

Sådan arbejder jeg hos jer

Personlig præsentationsteknik til PowerPoint

præsentationsteknik til PowerPoint

Som performance coach kommer jeg ud til din virksomhed eller på en location og underviser i personlig præsentationsteknik. Det er en workshop over en eller to dage afhængig af, hvad du ønsker hjælp til.

Vælg 1 eller 2 dages workshop. Du kan også booke individuelle performance sessioner hos mig.

Dag 1: Dagen handler om personlig præsentationsteknik. Her har jeg fokus på den enkelte deltagers udviklings punkter. Formålet er at give hver enkelt deltager personlige redskaber til at forbedre sin performance.

Det foregår dels som fælles undervisning og dels som en personlig coaching, hvor hver enkelt deltager bliver coachet 1-1 af mig. I coaching delen vil den enkelte deltager lave sin egen korte præsentation med resten af gruppen som fokusgruppe.

Hver deltager får op til 3 pointers af mig som redskaber til at forbedre sin egen performance, og får mulighed for at afprøve redskaberne med det samme foran fokusgruppen.

Fordelen ved denne metode er, at hver deltager får en uvurderlig positiv og empatisk feedback fra fokusgruppen. Denne feedback-øvelse er både styrkende for teamet og særdeles virksom for den enkelte deltager. Samtidig vil man som del af fokusgruppen opleve, hvor stor en forskel en lille forandring kan gøre. Og den erfaring inddrages i deltagernes egen session.

Da den personlige coaching foregår i plenum, har jeg stor fokus på at etablere et rum, hvor alle kan føle sig helt trygge, hvilket er vigtigt for at kunne eksperimentere med sit eget udtryk.

Dag 2: Vælger du en to dages workshop har deltagerne på 2. dagen mulighed for at implementere deres nyvundne personlige redskaber i deres faglige præsentation. Deltagerne får en trin-for-trin skabelon til opbygning af sin PowerPoint præsentation.
Formålet med dag 2 er redskaber til at ramme sin modtager ”bulls eye” fra første sætning samt at træne de personlige redskaber i det faglige regi.

Book et møde med Kirsten, og hør hvordan hun kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed. 

præsentationsteknik Kirsten performance coach

oplev præsentationsteknik, der virker - lige med det samme