kirsten østrup

kirsten østrup

Psykoterapeut, parterapeut, certificeret stressbehandler & performance coach

Psykoterapeut, parterapeut, certificeret stressbehandler & performance coach

Hvad og hvem er Mind Me egentlig?

Mit navn er Kirsten Østrup, og jeg er privatpraktiserende psykoterapeut på Amager i København. Jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg tilbyder parterapi samt psykoterapi til voksne og teenagers, som er i krise eller blot ønsker udvikling
og sparring.

Jeg er certificeret Stressbehandler og laver både sygdoms-
forebyggende og genopbyggende behandlinger for
sundhedsforsikringen PrimaCare og også for private.

Og så er jeg Performance Coach. Dvs. at jeg laver udviklingsforløb som handler om at blive en stærkere performer og bedre til at lave PowerPoint præsentationer (eller fremlæggelser). Det gør jeg både for virksomheder, private og på folkeskoler. Jeg har en fortid som danser, så mine redskaber er utraditionelle og effektfulde.

I 2015 stiftede jeg Girlpowerskolen og har holdt adskillige foredrag omhandlende teenagepiger som ønsker at styrke selvværdet.

Når du bevæger kroppen, bevæger du mennesket

I mine mange år som danser, koreograf og underviser har jeg arbejdet utrolig meget med udtryk og formidling. Alt hvad vi gør og ikke gør er en uafbrudt strøm af kommunikation.
Det er den måde, vi skaber relationer på.

Som børn lærer vi at udtrykke os på en ganske særlig måde, som giver os mest mulig tryghed og kærlighed. Senere i livet kan vi opleve, at den strategi må ændres, fordi en ny livssituation kræver det – fx i parforhold eller i jobsituationer. Det kan være svært og kræver nogle gange andre øjne at se sig selv i et nyt lys. Et arbejde som for de fleste mennesker er både interessant og meget lærerrigt. 

Som terapeut er min rolle at være facilitator i den forandringsproces – noget jeg tager alvorligt og er meget ydmyg omkring.

Personlig udvikling handler om at komme hjem til sig selv – at blive bedre til at tage sig selv alvorligt.

Derfor navnet Mind Me.

Kirsten om mig

jeg har stor fokus på, at du i samtalen kan føle dig tryg

jeg har stor fokus på, at du i samtalen kan føle dig tryg

kirsten østrup

Psykoterapeut, parterapeut, certificeret stressbehandler & performance coach

Kirsten om mig

jeg har stor fokus på, at du i samtalen kan føle dig tryg

Hvad og hvem er Mind Me egentlig?
Mit navn er Kirsten Østrup, og j
eg er privatpraktiserende psykoterapeut på Amager i København.

Jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg tilbyder parterapi samt psykoterapi til voksne og teenagers, som er i krise eller blot ønsker udvikling og sparring.

Jeg er certificeret Stressbehandler og laver både sygdomsforebyggende og genopbyggende behandlinger for sundhedsforsikringen PrimaCare og også for private.

Og så er jeg Performance Coach. Dvs. at jeg laver udviklingsforløb som handler om at blive en stærkere performer og bedre til at lave PowerPoint præsentationer (eller fremlæggelser). Det gør jeg både for virksomheder, private og på folkeskoler. Jeg har en fortid som danser, så mine redskaber er utraditionelle og effektfulde.

I 2015 stiftede jeg Girlpowerskolen og har holdt adskillige foredrag omhandlende teenagepiger som ønsker at styrke selvværdet.

Når du bevæger kroppen, bevæger du mennesket


I mine mange år som danser, koreograf og underviser har jeg arbejdet utrolig meget med udtryk og formidling. Alt hvad vi gør og ikke gør er en uafbrudt strøm af kommunikation.
Det er den måde, vi skaber relationer på.

Som børn lærer vi at udtrykke os på en ganske særlig måde, som giver os mest mulig tryghed og kærlighed. Senere i livet kan vi opleve, at den strategi må ændres, fordi en ny livssituation kræver det – fx i parforhold eller i jobsituationer. Det kan være svært og kræver nogle gange andre øjne at se sig selv i et nyt lys. Et arbejde som for de fleste mennesker er både interessant og meget lærerrigt. 

Som terapeut er min rolle at være facilitator i den forandringsproces – noget jeg tager alvorligt og er meget ydmyg omkring.

Personlig udvikling handler om at komme hjem til sig selv – at blive bedre til at tage sig selv alvorligt.

Derfor navnet Mind Me.

sådan arbejder jeg

Et samtaleforløb hos mig handler om at du får skabt klarhed over de problematikker, som du ønsker at få vendt. 

Metoden er enkel – jeg stiller dig spørgsmål, som åbner op for refleksion, og jeg fortæller dig, hvad jeg oplever. På den måde finder vi sammen ud af, hvad der er op og ned, og du får således et grundlag for at træffe de valg, som er rigtige for dig. 

Samtalerne vil give dig både indsigter og brugbare redskaber, som kan hjælpe dig videre i din proces. Her er det vigtigt at huske, at al læring starter med at øve sig, og at du måske vil komme til at fejle, inden du mestrer. Det er helt okay.

Jeg har stor fokus på, at du i samtalen kan føle dig tryg, så vi sammen kan fokusere 100% på din proces. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, mødt og forstået.

som terapeut ...

Er jeg rolig og tålmodig. Det kræver tid og rum at opdage nye sider af sig selv.
Hvis situationen indbyder til det, kan jeg også være humoristisk og vedholdende, og jeg holder dig gerne lidt i ørerne, hvis du har brug for et kærligt skub i ryggen.

Jeg har tavshedspligt og er ikke tilknyttet offentlig journalføring.

min baggrund

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut inden for den gestaltterapeutiske retning (2005-2009). Min uddannelse har jeg taget på Psykoterapeutisk Institut og på Københavns Gestalt Institut – begge i København.

Uddannelsen er 4 år kombineret teori og praksis og er evalueret og certificeret af Reflektor ud fra kvalitetskriterier udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet samt Indenrigs- og Sundhedsministeriet i 2004 i et tæt samarbejde med Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har haft egen psykoterapeutisk praksis siden 2008 og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg modtager løbende videreuddannelser, supervision og kurser som en kvalitetssikring og videreudvikling af mine faglige kompetencer. Bl.a. har jeg efteruddannelser og kurser indenfor:

  • Parterapi
  • Stressbehandling
  • Performance
  • Didaktik
  • Ledelse

Credits

Webdesign, identitet og logo: Caroline Eriksen, www.byeriksengraphics.com 

Profilfotos: Henning Sjøstrøm, www.studiohennings.com

Fotos fra praksis: Sune Magyar, www.magyar.dk

min baggrund

Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut inden for den gestaltterapeutiske retning (2005-2009). Min uddannelse har jeg taget på Psykoterapeutisk Institut og på Københavns Gestalt Institut – begge i København.

Uddannelsen er 4 år kombineret teori og praksis og er evalueret og certificeret af Reflektor ud fra kvalitetskriterier udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet samt Indenrigs- og Sundhedsministeriet i 2004 i et tæt samarbejde med Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har haft egen psykoterapeutisk praksis siden 2008 og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg modtager løbende videreuddannelser, supervision og kurser som en kvalitetssikring og videreudvikling af mine faglige kompetencer. Bl.a. har jeg efteruddannelser og kurser indenfor:

  • Parterapi
  • Stressbehandling
  • Performance
  • Didaktik
  • Ledelse

Credits

Webdesign, identitet og logo: Caroline Eriksen, www.byeriksengraphics.com 

Profilfotos: Henning Sjøstrøm, www.studiohennings.com

Fotos fra praksis: Sune Magyar, www.magyar.dk