parterapi

ofte stillede spørgsmål

1. Hvorfor er det vigtigt at gå i parterapi?

 Parterapi er vigtig, fordi den giver jer mulighed for at styrke jeres samarbejde, jeres kommunikation og jeres forståelse for hinanden. Den giver jer klarhed over jeres mønstre – jeres styrker og jeres udforinger, og den hjælper jer med at løse jeres konflikter på en måde, som styrker trygheden, tilliden og respekten i jeres parforhold.

2. Hvordan kan parterapi hjælpe os med vores konflikter?

Gennem parterapien får I nogle kommunikationsredskaber, som hjælper jer med at samarbejde om at løse jeres konflikter. I vil få en forståelse for det mønster I lige nu har, som vedligeholder jeres konflikter, og I vil blive guidet til at møde hinanden med forståelse, åbenhed og respekt og derigennem skabe nærhed og finde fælles løsninger.

3. Hvordan kan parterapi hjælpe os med at genopbygge intimitet og nærhed?

Ofte er det sådan for den ene, at lysten til intimitet kommer gennem følelsen af nærhed, fællesskab og samarbejde. Og for den anden, at nærheden og lysten til fællesskab og samarbejde opstår gennem intimitet. Derfor er begge dele vigtige byggeklodser, når intimiteten skal genskabes. Og vi vil fokusere på balancen, så I stille og roligt kan genopbygge den tillid og tryghed der skal til, for at begge dele kan eksistere.

4. Kan parterapi hjælpe os med at forbedre vores kommunikation?

Parterapi er designet til at forbedre kommunikationen mellem jer som par. Jeg lærer jer effektive kommunikationsværktøjer, som virker lige med det samme, og som giver jer mulighed for at udtrykke jeres behov, lytte til hinanden og skabe en mere åben og forstående dialog.

5. Hvordan kan parterapi hjælpe os med at håndtere overgangsfaser?

Overgangsfaser er ofte forbundet med stress. Parterapien tilbyder støtte, forståelse og vejledning i forbindelse med de svære overgangsfaser. Vi vil sammen afdække hvor og hvordan, I kan finde ressourcer og støtte og evt. skabe de nødvendige forandringer i jeres liv eller i jeres håndtering af jeres liv, så I kan passe bedre på jer selv og på hinanden.

6. Hvad koster det at gå til parterapi?

Det koster 1.450,- som udgangspunkt. Jeg tilbyder nogle rabatter som, du kan læse mere om her.

7. Hvilken terapeut skal jeg vælge?

Du skal vælge den du har en god mavefornemmelse med. Terapi fungerer kun hvis der er god kemi, derfor er det vigtigt, at du prøver at fornemme personen du skal i terapi hos. Hvis du kan læse noget på terapeutens hjemmeside, som ringer genklang hos dig – altså et tema, referencer fra andre kunder eller blot terapeutens egne ord – så er nok fordi terapeuten beskæftiger sig en del med netop det emne og derfor kunne være et godt valg for dig. 

Du er altid meget velkommen til at give mig et ring, så vi kan tale sammen først.